Wazoo Blog
 
Incepand de azi, echipa Wazoo Blog se declara pro acestei campanii. Probabil nu sunt foarte multi cei care stiu de existenta acestei miscari, de aceea ne-am hotarat sa facem si noi ceva promovare, in stilul caracteristic.

Pentru inceput, suntem perfect constienti de faptul ca ne vom atrage o groaza de critici, din partea ascultatorilor acestui gen “muzical”.Dragilor, sincer, nu prea ne pasa. Asa ca daca vreti sa postati commenturi de sustinere a muzicii mai negre, va rog frumos sa va abtineti, pentru ca voi o sa va faceti de ras. Sau daca tineti neaparat sa lasati commenturi, aveti grija sa nu fie vulgare si sa fie corect scrise gramatical.

A nu se intelege totusi ca nu exista si oameni destepti care asculta manele. Desi de ce ar asculta asta ramane un mister, exista si astfel de specimene. Trebuie sa fim constienti ca ascultatorii de manele sunt foarte multi in aceasta tara, iar acest lucru nu face decat sa ne enerveze. Mai ales pentru ca, in cazul multora, nu ei sunt de vina. Televiziunile promoveaza cu imbecilitate acest curent, ba, mai mult, unii au avut tupeul sa ne manelizeze imnul national. Da, la protv ma refer. Avem cretine precum Loredana Groza care au uitat care le este cetatenia, avem toate marimile si culorile de copii din lume care apar cu zambetele lor de cartite pe post, avem sitcomuri care promoveaza lipsa de cultura. Intr-un cuvant, avem un climat propice pentru propagarea acestui curent mizerabil

Din toate aceste cauze, site-uri precum Wikipedia.org ne dau drept tara de bastina a manelelor, spunand ca ROMANII sunt cei care promoveaza si produc aceste gunoaie. Si trist este ca nu avem cum sa-i contrazicem, prin prisma exemplelor de mai sus. Si asa, ca si un pont gratis, rromii get-beget urasc manelele. Tiganii cu traditie privesc cu dezgust acest stil pseudomuzical, considerandu-l a fi o copie ieftina si retardata a cantecelor lor traditionale.

Si totusi..ce este maneaua? In ziua de azi maneaua este o amestecatura de ritmuri orientale cu versuri (cica) de dragoste, lalaite cat mai mult si cantate de parca te-ar strange cineva de c..ap.Versurile? Pai n-ai cum sa fii manelist daca nu ai doi sau mai multi dusmani, daca nu ai peste 500 de euro in buzunar, daca nu ai mercedesul ala ultima generatie cu basi in portbagaj din care rasuna hiturile lui X(x fiind un manelist de renume, al carui nume nu-l dau din motive evidente. Scarba).

Si ce naiba ii place romanului la aceasta porcarie?Pai intr-un fel e simplu. De-a lungul istoriei, romanii au fost obisnuiti sa fie sub cineva(Exceptand perioadele scurte in care n-au fost).Cu alte cuvinte, sa fie cineva care sa-i spuna romanului ce sa faca si cum sa faca.Neam latin, romanul a devenit frustrat. Oricum, destula istorie. Ideea este ca romanului oropsit din mos stramos ii convine sa auda ca el e cel mai tare, ca toti dusmanii ii mor, ca toate femeile ii vor si ca are mertanul cel mai tare. Si mare lucru n-ar fi…dar de ce naiba trebuie sa auda el asta ASA? Te ce trebuie sa vina un pitic urat si negru sa-i spuna romanului asta? Daca romanul ar fi inteligent si-ar face singur cantece, ca la asta suntem buni. Avem o groaza de stiluri traditionale. Hore, doine, balade. Nu, el se regaseste in manea! Pai atunci el e dobitoc. Atunci el e cretin! Tu ca cetatean te regasesti in ceva scornit de o minoritate din tara ta?Care scorneala mai este si complet analfabeta. Pai atunci tu, cetateanule, esti un retard.

Toata ziua pe posturi aud numai de ce-a mai facut manelistul X, manelistul Y, cati bani a mai luat ala la o nunta, cum altu vrea nu stiu ce palat sa-si faca. De ce ma intereseaza pe mine asta? Manelist nu sunt. Bani de la nunti nu iau, in cel mai bun caz ii dau. Nu stau in palat, stau in casa. N-am BMW, am Oltcit. Pentru ce mama naibii sa-mi fac eu sange rau cand ii vad pe toti avortatii minune cum se etaleaza in pantaloni scurti mai lungi decat picioarele lor si cum stau ei mandri in BMW, dar nu-s in stare sa ajunga la pedale? Chiar nu se vede ca astia mai mult ne fac in ciuda? Mesajul aparitiilor lor la TV e simplu : “Uite ce se intampla ca mi-ai cumparat albumul fraiere. Eu fac bani pe spinarea ta si nici macar nu stiu sa scrie. Tu este prost, eu nu este prost. “



7/2/2023 03:54:07 am

En iyi bilecik ilan sitesi burada. https://bilecik.escorthun.com/

Reply



Leave a Reply.